Probleme de piele reguli de întreținere

   În cazul în care cosuri pe piele, exfoliere, roșeață și alte probleme, aceasta nu adaugă frumusețe, dacă persoana nu zamaskiruesh îmbrăcăminte. Pielea problematică nu este o boală care nu poate fi vindecată. Doar să fie conștienți de modul de a avea grijă în mod corespunzător pentru pielea cu probleme, pentru a determina utile pentru fata si diverse secrete de frumusete pentru îngrijirea pielii, cum ar fi.

Problema pielii tinde să crească pori, care este rezultatul de blocaj de murdărie și grăsime inflamație. Foarte des, tendința de inflamație a pielii, a frunții, a buzelor și a nasului. Astfel, îngrijirea zilnică a pielii este corectă, regulată și temeinică, îndepărtarea și poluarea mediului. Dacă există o mulțime de secreții sebacee pe piele, este foarte dificil să scapi de ele spălarea obișnuită. Și pentru a nu agrava problema, nu este recomandat să se spele în apă caldă, în cazul în care apa calda contribuie la faptul că eliberarea de sebum, se extinde porii chiar mai mult. Condițiile de întreținere a pielii uleioase problematice și îngrijirea de bază a copilului, ce ar putea fi?

Cum de a trata problema de îngrijire a pielii este necesar

începe curățarea corectă. Totul.

ige este mai convenabil atunci când spălarea trebuie să fie egală cu temperatura normală a corpului, nu depășește 36,5 grade.

utilizați instrumentele speciale necesare, problema pielii. După cum recomandă cosmeticienii, spuma, săpunul sau gelul de rufe trebuie să aibă o perie specială pentru față. Pentru a nu răni pielea, mișcările trebuie să fie un masaj blând. http://rafinatafrumusete-blog.info/prostect-recenzii-pret-romania-2019/

Problemă de îngrijire a pielii pentru iaurt facial sau

nu este nevoie să se spele mai mult de două ori pe zi – este baza tuturor regulilor de îngrijire problemă pentru tenul gras. Spălarea mai frecventă poate crește dezvoltarea grăsimilor, ceea ce poate agrava situația. După spălare, nu frecați fața cu un prosop și sunt doar ude. Efectuează acnee cosmetice speciale necesare pe pielea uscata, după așteptare timp de zece minute după spălare.

curățarea feței este necesară numai în salonul de înfrumusețare. Este necesar să renunțe la obiceiul de a stoarce cosuri, deoarece nu contează cu dreptul de problema cu pielea.1 sau 2 ori pe săptămână ar trebui să facă peeling cu instrumente speciale. În majoritatea cazurilor, acest lucru nu este recomandat deoarece poate activa glandele sebacee.

Cum să aibă grijă de pielea cu probleme

În mod corespunzător de îngrijire a pielii, putem opri noi daune, reduce nevoia de tratamente cosmetice și medicamente pentru a reduce în timpul tratamentului.

7 principii și norme de întreținere a problemelor legate de pielea grasă

Probleme de îngrijire a pielii reguli poate face dificilă

Dacă nu se poate ocupa de acnee, ar trebui să consulte un medic.Nu strângeți cosuri. În nici un caz nu poate fi comprimat, deschideți punctele negre și komedoonid. Deoarece acest lucru poate duce la cicatrice, provoca leziuni ale pielii și infecții de penetrare.

  1. fața trebuie spălată nu mai mult de două ori pe zi. Spălarea frecventă poate duce la inflamație. Acneea poate apărea nu numai pentru că pielea afectată.Nu folosiți săpun. Utilizați geluri, spumă pentru tenul gras. Clătiți cu apă caldă, gesturile ar trebui să fie ușor.Nu frecați fața cu un prosop, ci doar un pai ușor.

  1. parul gras, capul trebuie spălat cu un șampon special.Nu închideți templele, fruntea, părul, pielea.Nu utilizați produse cosmetice care conțin grăsimi și ulei.
  2. Utilizați numai produse cosmetice care sunt potrivite pentru tenul gras.
  3. Acest lucru este necesar pentru a vă proteja pielea de razele UV. Pentru a evita arsurile solare, nu utilizați în solar. Tan, nu un tratament, dar ascunde cosuri. Acest lucru duce la fotokahjustuse pielii care pot pune în pericol melanomul și cancerul. Separat remediu pentru acnee în tratamentul sensibilității pielii la radiații solare.

Probleme de piele, întreținere reguli nu folosiți săpun

  1. Pentru a evita pielea din tesatura, decor. Contactul cu ei este frecare, și pot apărea acnee.
  2. Alegeți remedii potrivite pentru piele. Trebuie să fie moi. Întreținerea zilnică este efectuată de multe instrumente diferite. Curățarea, care poate deschide porii, exfoliază stratul superior al pielii. Acestea ar trebui să fie utilizate de 1-2 ori pe săptămână, dacă nu există inflamație.De 2 ori pe zi, utilizați șervețele și loțiuni. http://rafinatafrumusete-blog.info/artrovex-este-un-unguent-stralucitor-pentru-durerea-articulara-care-va-scapa-de-orice-durere/

Măști pentru ten gras

Este util să folosiți argila într-o mască dacă aveți piele problematică. Argila deschide porii și absoarbe grăsimile sekrete. Dacă nu există nici o mască de lut, dă masca kahekastmeliste helveste un efect foarte bun. Înainte de a începe pregătirea măștii, trebuie să curățați temeinic fața și să ștergeți cu tonic. În realizarea cosmetice ravivahendi, este necesar să se efectueze mișcarea feței de la mijlocul gâtului sau regiunea de creștere a părului. Masca trebuie păstrată timp de 15-20 de minute, iar peelingul – aproximativ 3 minute. Apoi clătiți cu apă caldă și ștergeți cu tonic. Efectul natural oferă măști din produse lactate fermentate, cum ar fi zerul sau keefiist. Înainte de spălarea feței, ar trebui să mergeți la 5 sau 10%. Problema pielii măști simple se face de lamaie, Radio Alla pentru a crește aciditatea apei, deoarece acidul neutralizează grăsime.Un liiterhapet sau acid citric este suficient pentru un litru.

Ingrediente: 2 celuloză tsibut, albușuri de ou, o linguriță de miere, 2 linguri de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi( natural, fără aditivi), iaurtul poate fi înlocuit cu keefiriga. Realizat lillesid, constând dintr-o jumătate de pahar de apă clocotită abruptă. Acoperiți și lăsați capacele timp de 20-30 de minute, apoi scurgeți. Obținut paberimass zdrobit agitator. Apoi se răcește masa rezultată la temperatura camerei. Jakkige albus de ou järsule spumă, adăugați miere, apoi celuloză, iaurt sau kefir. Ne împiedică nostru este bun. Aplicați masca pe pielea curata. Masca trebuie păstrată timp de 25 de minute. În acest moment, nu spuneți, nu faceți fața. Spălați masca cu apă rece. Dacă este necesar, puneți masca pe cremă. Procedura se efectuează pentru o lună timp de 3-4 zile. Ușor de simplu: õppisite toate problemaatilise ten gras de întreținere reguli.

Published by