Uscat, sensibil, mixt,gras, normal sau pindkuiv? Ce Piele ai?

De fapt, este în piele, despre ce este vorba despre frumusețea A și O. Dacă pielea arată ca o pânză frumoasă, este destul de greu să greșești. Și spre deosebire de jumestusest, soengust și küünevärvist piele caz este vorba despre ceva mult mai mult decât doar partea exterioară. Pielea pentru organism, cel mai mare organ este singurul organ care vă poate oferi zilnic starea dumneavoastră generală de a vă informa, scrie Sali Hughes cartea „Frumusețe sinceră” și îi învață tipul de piele să determine că pielea poate avea grijă în mod corespunzător.

Întrebați indiferent cine are ce tip de piele are și majoritatea răspunde „seganahk” sau „piele sensibilă” – sau ambele. Dar nici una dintre ele nu este cea mai obișnuită. Femeile care răspund într-un fel diferit spun, de obicei, „pentru pielea uscata”, deși acestea sunt de fapt pindkuiv piele. Dintre acestea, väärarusaamadest ar trebui să fie depășite, pentru că nici sticle, conținutul nu va îmbunătăți pielea până când nu știi exact ce ai dreptate.

PIELE USCATĂPIELE USCATĂ

După curățare sau duș prezență, pielea începe să vomite neplăcut și are nevoie disperată de hidratare.

La sfârșitul zilei, pielea este uscată, deși dimineața a luat-o în mod corespunzător hidratat. Machiajul este neuniform.

În vreme rece, pielea este afectuoasă, dar starea sa se înrăutățește și încălzirea.

Ridurile fine apar la vedere mai devreme decât colegii tăi.

Pielea trebuie, în general, să fie gri și ketendama, în special în timpul iernii – mai ales nasul, pleoapele și obrajii din regiune.

Dacă nu se utilizează o cremă de noapte nutritivă înainte de culcare, se pare că pielea este uscată dimineața.

Pori mici.

Pe piele, de obicei, apar miiliumid-mici mügarikud alb, care se întâmplă, în special în jurul ochilor și care pot persista luni de zile.

Am observat că un număr tot mai mare de femei își numesc pielea „foarte uscată”. Îmi amintește de un pic de gluteenitalumatust sau talvemasendust-toate există, dar nici unul nu este la fel de des ca încercarea de a ne convinge. Pielea, unele uscăciune este normal, dar, din fericire, nu mulți dintre noi au nici o idee despre ceea ce ar trebui să îndure cei a căror piele este foarte uscat. Pielea cu adevărat uscată oamenii nu pot amenda ceea ce ar putea cabina chiar în dimineața să mănânce pentru a merge – ei se consideră a fi un hidratant puternic mai lubrifiat (pielea mea este atât de uscat încât am nevoie pentru a curăța dinții înainte de duș prezență – după duș nu este suficient timp pentru asta, pentru că apoi trage pielea mea este deja atât de. http://rafinatafrumusete-blog.info/flexa-plus-optima-comanda-efecte-pret-actiune-oferta/

PIELE SENSIBILĂ

După curățarea pielii, uneori tulitab și sügeleb.

Dacă utilizați un nou nahahooldustoodet, pielea începe cu ușurință punetama.

Ciclul menstrual, la un moment dat există iritații mai mari.

Pielea poate fi uleioasă, mixtă, uscată, pindkuiv.

Sensibilitatea poate apărea uneori.

Pielea tinde să aibă tulitavad și mâncărime, pete roșii care merg și mai rău dacă sunt atinse.

După duș, pielea devine uneori roșie.

Päikesepõletused apar rapid.

Dacă vă place produsele cosmetice, sensibilitatea pielii este o problemă foarte neplăcută. Multe produse conțin aktiivkoostisosi, care, deși sunt absolut sigure, dar creează o stare de piele la unele femei până la punctul în care utilizarea acestor produse devine neplăcută sau imposibilă. Problema este că, la femeile care au propria opinie, pielea sensibilă, pielea este adesea sensibilă în loc de doar unul sau două ingrediente care pot fi găsite în aproape toate produsele tavakosmeetika, astfel încât prevenirea lor pare imposibilă.

Cu toate acestea, în valoare de iritare provoacă, desigur, pentru a afla. Pentru a face acest lucru, ar trebui să utilizați un eliminerimisprotsessi destul de obositoare: ieși orice produse de îngrijire a pielii și începe produsele unul câte unul pentru a experimenta până când găsiți vinovatul. Din fericire, acest lucru trebuie să fie făcut doar o singură dată sau mai multe pe tot parcursul vieții, pentru că dacă examinăm cu atenție produsul, lista de ingrediente, pot exista probleme põhjustajale în curând vâna, prinde din urmă. Apoi, vă va fi mai ușor această substanță, pentru a evita, pentru că nišifirmad să renunțe la tot mai multe și mai de iritare a pielii, cele mai frecvente tekitajatest: minerale, de palmier de dimensiuni, parafiinõlist, lõhnaainetest, parabeenidest, alcool și așa mai departe (în timp ce mulți oameni le pot pe toate folosi liniștit). http://rafinatafrumusete-blog.info/probleme-de-piele-reguli-de-intretinere/

PIELE MIXTĂ

Nasul și împrejurimile sale, pe frunte și pe bărbie, porii sunt mari.

Obrajii erau în general normali, dar pot avea o uscăciune scăzută până la moderată.

Zona T-fruntea, nasul și bărbia sunt rasusem și există vistrikke în acest sens, în special în anumite zile ale ciclului menstrual, în timpul sarcinii și în timpul menopauzei.

Este greu să găsești o cremă care să lase toate fețele mată și plăcută.

Machiaj devine zile inegale.

Majoritatea femeilor pe care le întâlnesc consideră mai mult sau mai puțin că sunt seganahk și sunt pe deplin de acord că, la un moment dat în viața lor, pentru cea mai mare parte dintre noi, este.

PIELE GRASĂ

Piele läigib.

Porii sunt mari și distinct vizibile (adesea komedoonidega).

De regulă, apar cosuri și / sau acnee (în mare parte sub influența hormonilor).

Pielea îmbătrânește mai încet, vizibilitatea ridurilor este mai mică decât cea a altor colegi.

Duș jos sau merge înapoi după näopuhastust pielea se simte minunat (puteți merge în condiții de siguranță pentru a bea ceai, deoarece nu este nevoie de un hidratant).

Dacă surud o oră după curățarea feței lõuale și ninale șervețele cu un singur strat, apar rasulaigud stralucitoare.

Pielea grasă este ca o sabie cu două tăișuri, iar întreținerea sa este probabil cea mai dificilă și ettearvamatumate rezultate. Stick despre cele două capete, pentru că s-ar putea să fii tu în tinerețe și chiar în vârstă mijlocie (mă întâlnesc cu tot mai mulți seniori care au pielea grasă) destul de mizerabilă, dar o compensează puțin mai târziu, pe măsură ce îmbătrânesc în general mai încet. Pielea uscată în tinerețea lui klaarim, dar cu vârsta apar riduri mai rapide. Senzațiile de aderență a pielii sunt greu de întreținut-parțial din cauza pielii în sine, dar și pentru că tipul de piele se răspândește atât de mult lausvalesid încât oamenii pur și simplu nu știu ce să facă.

PIELE NORMALĂ

Pielea nu este grasă și uscată (dar uneori apare strălucire și uscăciune).

Pielea este plăcută și netedă.

Pori mici.

În general, nu-mi place să folosesc cuvântul „normal” atunci când vine vorba de aspectul altcuiva, dar în acest caz, înseamnă că echilibrul normal este pielea care nu este uscată și nu grasă și care poate fi doar ocazional aceste două amestecuri. Pe o astfel de piele nu apare aproape niciodată vistrikke și, în majoritatea cazurilor, este în stare bună. Dacă aveți o astfel de piele, atunci – felicitări! Pielea ta, ușor de întreținut și procesul de îmbătrânire în timp, vă oferă o mulțime de iertare. La un moment dat la șase sau în viață în diferite perioade, astfel de piele poate deveni temporar rasuseks, uscat sau să fie de tip mixt.

PINDKUIV PIELE

Pielea trebuie, în general, să fie gri și vede adesea câmpuri fără viață.

Ridurile fine, dintre care unele după apariție ca și cum ar dispărea din nou.

Imediat după duș (dar înainte de uscare), pielea roosam

(alb, pe pielea umană) / mai luminos (afro-Caraibe și asiatice popoare) și lasă prima și o impresie sănătoasă.

Baia de aburi acționează bine pe piele, în vreme umedă pielea arată mai bine

și în stare bună.

După duș are nevoie de piele cu disperare nevoie de produse hidratante.

Machiaj Sub începe pielea, uneori, ketendama și coaja, în special ochii și nasul, în jurul.

Buzele par uscate.

Mai recent, nu a făcut ilutööstus kuivusel și pindkuivusel nici o diferență, deși, de fapt, nu este exact același lucru. Există prea puțin sebum în pielea uscată. Pindkuivas în piele este prea puțină apă(prin urmare, pindkuiv pielea nu poate fi întotdeauna numai uscată, dar poate fi uleioasă). Ca regulă generală, pielea pindkuiv läbimärjana este de zece ori mai bună, dar după uscare cu un prosop gri și kahkjas. Vremea umedă trezește o astfel de piele pentru a supraviețui, în vreme rece pare să apară gri.

Published by